Černodolský Mlýn

 

UBYTOVÁNÍ LITOMĚŘICKO - Černodolský Mlýn

Penzion s restaurací Černodolský mlýn se nachází na samém konci vesničky Oparno v malebném Oparenském údolí pod vrchem Lovoš, tedy téměř přímo v srdci Českého středohoří.

Náš penzion je snadno přístupný autem, vlakem, na kole po cyklostezce či pro pěší turisty po hojné síti značených turistických stezek.

Celý objekt mlýna prošel citlivou rekonstrukcí a nabízí svým klientům komfortní ubytování ve stylově zařízených pokojích a apartmánech.

V našem nově opraveném penzionu nabízíme ubytování v osmi pokojích zařízených ve venkovském stylu. Všechny pokoje v penzionu jsou nekuřácké.

Kapacita penzionu je šest dvojlůžkových pokojů a dva trojlůžkové pokoje. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, v apartmánech je k dispozici plně vybavený kuchyňský kout (lednice, sklokeramická deska, varná konvice, nádobí) .

Pokoje v prvním patře jsou propojeny pavlačí, která nabízí posezení od brzkého rána do pozdního večera s výhledem do okolní krajiny.

Rodinám rádi zapůjčíme dětskou postýlku.

V Černodolském mlýně navštivte naši útulnou restauraci, pochutnejte si na specialitách našich výborných kuchařů či oceňte umění místních vinařů při sklence vynikajícího vína.

Rádi pro Vás zajistíme pohoštění a rauty na rodinné či firemní oslavy, svatby a jiné zvláštní příležitosti.

Celá restaurace je nekuřácká a její kapacita je 30 míst.

Od dubna do října je hostům k dispozici posezení na venkovní terase s kapacitou 100 míst, kde mohou využít občerstvení našeho letního baru s grilem.

Od jara do podzimu mohou naši klienti využít k posezení letní terasu a posedět u baru s občerstvením. Pro nejmenší hosty je v areálu k dispozici dětské hřiště s množstvím prolézaček, houpaček a dalších dětských atrakcí.

V naší restauraci s krbem můžete po celý rok ochutnat pochoutky od našich vynikajících kuchařů či jen posedět u výborného regionálního vína.

V celém areálu dýchá na návštěvníky poklidná atmosféra místa, ráno je slyšet zurčící potůček a zpěv ptáků.

Cyklisté mají možnost úschovy kol v uzamykatelné místnosti.

 

KONTAKT:

Černodolský mlýn
Chotiměř 48, Oparno 41002
+420 602 145 680
+420 736 481 379
Email: info@cernodolskymlyn.cz
www.cernodolskymlyn.cz
GPS: 50.5438178N, 14.0118336E

 

I Vašim přátelům se u nás může líbit - ukažte jim tuto prezentaci na Facebooku. Děkujeme.