hotel Solaster - ubytování Třebíč

TŘEBÍČ - HOTEL SOLASTER ***

Solaster*** je kvalitní hotel, který Vám nabídne ubytování se snídaní a vlastním parkováním v centru města Třebíč.

Disponuje dvoulůžkovými pokoji, luxusními apartmány, restaurací, salonky a vlastní parkovací garáží. V teplých měsících můžete odpočívat v areálu, třeba při posezení na terase.

Pokoje mají samostatnou koupelnu a v ceně je zahrnuta snídaně.

Ubytování ve dvoulůžkových pokojích a apartmánech. Dvoulůžkové pokoje máme buď s oddělenými lůžky nebo s manželskou postelí. Pokud rezervujete jinak, než přes náš rezervační formulář, uvádějte, prosíme, o jaký typ pokoje máte zájem.

Televize pro Vás na každém pokoji  v našem hotelu je plně k dispozici. Wi-Fi - zabezpečené připojení k internetu zdarma pro hotelové hosty považujeme za jednu základních služeb.
Parkování v areálu hotelu v krytých stáních (omezená kapacita - rezervace na recepci). Restaurace má celkovou kapacitou 40 míst plus letní zahrádka s cca 30 místy a obsluhou.

Pořádáme grilovací akce, zvěřinové hody a to i pro širokou veřejnost.

Restaurace hotelu Solaster*** nabízí příjemné nekuřácké prostředí a celkem 40 míst k sezení. Naše restaurace je ideálním místem, kde se můžete setkat s přáteli nebo k obchodní schůzce. Pro  soukromé oslavy, párty nebo jiná setkání je pro Vás připraven salonek. V teplých měsících pro Vás pravidelně otevíráme zahrádku s posezením.

Pořádáme grilovací akce, zvěřinové hody a to i pro širokou veřejnost.

Teplé jídlo Vám nabídneme po celý den. Každý týden naši kuchaři připravují polední menu. Netajíme se ani specialitami, jako jsou například zvěřinové hody. Těšíme se na Vaši návštěvu.

 

Kontakt:

Hotel a restaurace Solaster ***

V. Nezvala 8

674 01 Třebíč

 

E-mail:   recepce@hotel-solaster.cz

Web:      www.hotel-solaster.cz

Mobil:    +420 734 459 423

Telefon: +420 568 841 506

 

I Vašim přátelům se u nás může líbit - ukažte jim tuto prezentaci na Facebooku. Děkujeme.