UBYTOVANÍ JIŽNÍ MORAVA - Nemojany - Hotel NEMOJANSKÝ MLÝN

UBYTOVANÍ Nemojany u Vyškova - Hotel NEMOJANSKÝ MLÝN

Hotel Nemojanský mlýn se nachází v obci Nemojany pod hrází malebného rybníka Chobot, na úpatí Drahanské vrchoviny cca 7 km od města Vyškov. Nabízíme kompletní hotelové služby 25 km od veletržního města Brna.
Nemojanský mlýn vstoupil do povědomí našich hostů jako hotel specializující se na pořádání svateb a společenských oslav, pořádání konferencí a meetingů či teambuildingových aktivit. Disponujeme celkem 42 lůžky, v letní sezoně je možné využít i ubytování v 8 komfortně zařízených chatkách pro celkem 32 osob, samozřejmostí je útulná restaurace s letními terasami, konferenční prostory, velký přírodní areál, jehož součástí je rozmanitý biotop, multifunkční sportovní hřiště, dětské hřiště a minizoo.

Hotel Nemojanský mlýn disponuje celkem 16 pokoji, 1 x jednolůžkový pokoj, 8 x dvoulůžkový pokoj, 1 x třílůžkový pokoj a 6 x apartmá. Všechny jsou komfortně zařízeny, disponují vlastním sociálním zařízením (sprcha nebo vana), rádiem, bezplatným WI-FI připojením, rychlovarnou konvicí (káva, čaj na pokoji). Cena za ubytování je včetně parkingu, využití fitness a multifunkčního hřiště.

Další služby za poplatek:
ranní denní tisk na pokoj
praní a žehlení
snídaně na pokoj

Ubytování v chatkách

V letní sezoně jsme pro naše hosty připravily novinku, a to ubytování v komfortně vybavených chatkách v hotelovém areálu. Celkem 8 chatek o velikosti 8 x 4 m, nově vybudované sociální zázemí včetně sprch pro dámy a pány, každá chatka je vybavená 4 lůžky se zdravotní matrací, dřevěné obložení, plovoucí podlaha, zázemí kuchyňky včetně el. energie a posezení na soukromé terase před každou chatkou. K pobytu lze objednat polopenzi či plnou penzi.

Semináře, školení, školící prostory Vyškov

Hotel Nemojanský Mlýn je svým vybavením vhodný rovněž pro kongresovou turistiku a firemní vzdělávání. Školící prostory jsou vhodné pro klasická školení, prezentace, kongresy a neformální firemní akce, večírky a párty.
Hotel Nemojanský mlýn nabízí zázemí pro konání firemních kongresů, konferencí, seminářů a ostatních teambuildingových aktivit. Hotel je plně vybaven k pořádání jakýchkoliv firemních akcí. K dispozici je klimatizovaný konferenční sál s letní terasou, kapacitně až pro 80 osob a salonek pro 20 osob. Profesionálně zpracované a připravené coffee breaky. Prostory s denním světlem jsou plně vybaveny technikou (dataprojektor, plátno, ozvučení, flipchart). V celém hotelu je bezplatný přístup k WI-FI připojení.

Pro účely Vašeho školení máme k dispozici:
dataprojektor
flipchart
ozvučení s mikrofonem
promítací plátno a dostatek prodlužovaček.
Zdarma máte možnost využít bezdrátového i drátového připojení k internetu.

Svatební hostiny

Hotel Nemojanský mlýn se rád podílí na výjimečných událostech Věříme, že svatební den je právě takovou výjímečnou událostí, a proto Vám nabízíme svatební servis.
Rozhodnete-li se uspořádat svůj VELKÝ DEN v prostorách hotelu Nemojanský mlýn, můžete se spolehnout, že svatba proběhne přesně dle Vaší představy a stane se pro vás nezapomenutelným zážitkem. Nabízíme kompletní servis a nadstandartní služby, velkou výhodou je, že můžete svatební obřad uspořádat přímo v hotelovém areálu. Zde je nově vybudovaný svatební altán pro obřady pod širým nebem (katastrálně spadáme pod matriku OÚ Nemojany).

Nabízíme:
Uspořádání slavnostní hostiny a večerního pohoštění
Ubytování svatebních hostů
Foto-video projekci
Živou či reprodukovanou hudbu
Květinové aranžmá a další služby dle Vašeho přání
Cenová kalkulace po osobní schůzce
Nabízíme Vám také realizaci svatebního obřadu u nás v zahradě


Svěřte Váš velký den do našich rukou a vyhněte se zbytečnému stresu. Rádi Vám poradíme a zajistíme vše podle Vašich představ.
Naším darem pro novomanžele je zdarma pronájem prostor pro konání svatební hostiny.

Kontakt

Hotel nemojanský mlýn
Nemojany 38
683 03 Luleč
tel.: 517 444 500
info@hotelnemojany.cz
www.hotelnemojany.cz
GPS: 49.2518350N, 16.9050675E

 

Vašim přátelům se u nás může líbit - ukažte jim tuto prezentaci na Facebooku. Děkujeme.