UBYTOVÁNÍ JIŽNÍ MORAVA - PENZION U VLKŮ - VALTICE

UBYTOVÁNÍ VALTICE - PENZION U VLKŮ

Penzion U Vlků se nachází asi 150m od historického centra města Valtice, součásti Lednicko-Valtického areálu. Kapacita našeho penzionu je pět dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky. Na každém pokoji je k dispozici TV, radio, koupelna s WC, lednička a připojení na internet.Hosté mohou dále využívat hotelové parkoviště a letní zahrádku s možností grilování. Hledáte penzion Valtice ?

Před příjezdem:
V našem penzionu nemáme recepci, proto nás o Vašem příjezdu informujte telefonicky (nebo sms) alespoň 30 minut dopředu. Čas ubytování je na domluvě.

POHODLNÉ UBYTOVÁNÍ SE VŠÍM NA DOSAH

Nekuřácké pokoje, všechny pokoje mají vyjížděcí přistýlku, která má rozměry 130 x 200 cm. Každý pokoj má své vlastní sociální zařízení, WIFI zdarma, klimatizace. Součástí vybavení je barevná TV, ručníky, skleničky, vysoušeč vlasů a malá lednička (pro chlazení vašich nápojů a jiného občerstvení).

PARKOVÁNÍ A ÚSCHOVNA KOL

Auto můžete zaparkovat zdarma na našem parkovišti ve dvoře za penzionem (Příjezdová cesta je po levé straně penzionu). Ve dvoře je i uzamykatelná garáž pro kola. Vchod do penzionu je i ze dvora parkoviště, odkud je to pár metrů na pokoje. Ze strany parkoviště je budova v přízemí.

POHODOVÁ RÁNA SE SNÍDANÍ

Ráno nemusíte nikam chodit a kupovat si snídani v supermarketu nebo navštívit restaurační zařízení. Náš penzionek nabízí snídaně formou bohatých švédských stolů - vajíčka, sýry, džem, máslo, šunka, paštika, ovoce, zelenina, bábovka, cereálie, wasa-knackebrot, jogurty, hemenex, pomazánka, káva, čaj, džus, kakao, mléko a jiné.

Snídani podáváme od 8.00 do 9-30 hod., nejpozději přijďte na snídaně v 9.00 hod., abyste se v klidu nasnídali. Chcete-li posnídat dříve, ohlaste nám to prosím předem. V případě hezkého počasí můžete posnídat na terase.

V našem penzionu nevaříme, ale nedaleko penzionu cca 50 – 150 m se nachází několik restaurací a pizzerie.

Ubytování VALTICE

Lednicko-valtický areál je jednou z nejvzácnějších perel pokladnice historického a kulturního bohatství České republiky.
Od roku 1992 je zapsán v seznamu míst Světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO. V listině doslova stojí: „Zápis do tohoto Seznamu potvrzuje výjimečnou hodnotu světového významu kulturního nebo přírodního místa, které vyžaduje ochranu pro blaho celého lidstva“.

Rozkládá se na ploše zhruba 200 km2 a je považován za nejrozsáhlejší člověkem vymodelované území v Evropě a prav-děpodobně i na celé planetě. Rod Lichtenštejnů po staletí budoval a dával tvář krajině, která dnes přitahuje turisty z celého světa. Poznejte výstavní sídla rodu Lichtenštejnů s okrasnými zahradami, loveckými zámečky, Minaretem a dalšími vzácnými stavbami.

Navštivte současně s penzionem Valtice i Salon vín – národní soutěž vín ČR je finální soutěží systému Národní soutěže vín. V rámci soutěže je každý rok vybráno nejlepší víno s titulem „Šampion“, dále „Vítězové kategorií“ a „Nejlepší kolekce“. Sto nejlepších vín soutěže je oceněno prestižním titulem „Salon vín ČR“. Na vlastní soutěž navazuje celoročně otevřená veřejná degustační expozice nejlepších sta vín, umístěná ve sklepních prostorách státního zámku ve Valticích.

KONTAKT

Penzion U Vlků
Lázeňská 285
691 42 Valtice
Mobil: +420 606 760 701
penzionuvlku@post.cz
www.penzionuvlku.cz
IČ: 45455945
GPS: 48.7415219N, 16.7602286E

Další fotografie naleznete ZDE

 

Vašim přátelům se u nás může líbit - ukažte jim tuto prezentaci na Facebooku. Děkujeme.