UBYTOVANÍ JIŽNÍ MORAVA - Apartmány LUŽIČAN - LUŽICE

UBYTOVANÍ LUŽICE u Hodonína - Apartmány LUŽIČAN

Nabízíme nejen "pokoj s postelí", ale především soukromí i velké zázemí v obývacím pokoji a terase, kde se budete cítit jako doma. Možnost vlastní přípravy jídla i nápojů Vám přináší značnou úsporu prostředků i nezávislost.

V roce 2013 nově vystavěné "Apartmány Lužičan", leží v klidné a bezpečné části obce v těsném sousedství návsi. Nabízíme až dvanáctičlenným skupinám hostů společné ubytování. Apartmány jsou vhodné nejen pro déle trvající ubytování, ale i pro krátkodobé pobyty - lázeňský léčebný pobyt, pracovní cesty, dovolenou, služební pobyt,.... .
Apartmány Lužičan jsou tvořeny dvěma stejnými apartmány k sobě otočenými zrcadlově v jedné budově se samostatnými vchody. Každý z nich má rozlohu 78 m2 + terasu 25 m2 a samostatný odkládací prostor např. úschovna kol. U apartmánů je dostatek parkovacích ploch na soukromém pozemku určených výhradně pro potřeby hostů.
Apartmán se skládá z chodby, dvou ložnic /3+2 lůžka+přistýlka/, samostatné koupelny a WC, společenské místnosti s plně vybaveným kuchyňským koutem a s jídelnou.

Vybavení:

ložnice - 2+3 lůžka + přistýlky, skříň, ložní prádlo s povlečením
koupelna - dvojumyvadlo, sprcha, bidet, ručníky, osušky
kuchyňka - lednice, indukční varná deska, digestoř, nádobí, jídelní stůl, utěrky
společenská místnost - sedačka, křesla, LED TV, satelit, stolky, WIFI,
internet, všechny pokoje mají klimatizaci, každý apartmán má zabezpečovací systém
v objektu je zakázáno kouřit - mimo terasu
zvíře není povoleno
recepce není v objektu, ale v dostupnosti cca 100 m. Při přijezdu,prosím, volejte +420 728 557 664 pro ubytování
vytápěno el. proudem, provoz celoroční, voda z řádu
venkovní plynový gril, venkovní posezení
nástup na ubytování od 14.00 hod, ukončení ubytování do 10.00 hod /v závislosti na obsazenosti/
pomůžeme zajistit přepravu osob na krátkou vzdálenost /cca 20 km/

Akce v okolí:

Od apartmánů jsou vzdáleny : - Vídeň cca 100 km - Bratislava cca 90 km Brno cca 70 km
Zábava a aktivity v okolí - relax.pdf      kalendář akcí na Slovácku 2015 - seznam akci na Slovácku   www: kalendář akcí Slovácko      kalendář akcí podluží - kalendář akcí Podluží
PŮJČOVNA LODÍ A RAFTŮ NA DYJI      půjčovna lodí na Dyji - www.pujcovnadyje.cz/ .
Vykopávky Mikulčice - vykopávky slovanske hradiste-Mikulčice .
Infocentrum Hodonín - infocentrum Hodonína .
V době od června do září máte možnost využít každý den otevřeného vinařství v Mikulčicích Na skok k mikuleckému vinaři 2015

Popis místa a okolí:

Apartmány Lužičan se nachází v obci Lužice, (2 km od města Hodonína a 2 km od obce Mikulčice), v těsné blízkosti centra obce - 60 m, prodejny smíšeného zboží - 40 m, zastávky autobusu - 200 m.
Město Hodonín a obec Lužice jsou především průmyslové obce s významnými organizacemi, např. MND a.s., GROZ-BECKERT a.s., G.A.S..a.s., International Automotive Components Group s.r.o., CEMEX Czech Republic, s.r.o., TOP-STEEL BOHEMIA,s.r.o., Jihomoravská armaturka, spol. s r.o., Mlékárna PRIBINA-TPK, s.r.o., Svářecká škola HOPRA-kovoweld s.r.o., Ševčík Okna s.r.o., DELIMAX a.s.-přední český výrobce lahůdek a rybích produktů, Elektrárna Hodonín, Ploma a.s., Omnika s.r.o., Cihelna Hodonín s.r.o., Hors-CZ s.r.o., ZLOMEK-dveře a zárubně, Nemocnice Hodonín, Lázně Hodonín.
Obec Mikulčice je známa významnými a rozsáhlými vykopávkami. Více informací o aktuálních akcích i místech v okolí najdete na infocentru Hodonína
Přes Lužice vede významná cyklostezka krajinou vína Vinařská stezka Podluží - Hodonínský okruh a Moravská stezka-Hodonín - Mikulčice.
Vybavenost Lužic: autobusové zastávky, ČD nádraží, několik restaurací, pohostinství, obchody s potravinami a smíšeným zbožím, průmyslová prodejna, přírodní koupaliště, sportovní hala, sokolovna.....

KONTAKT:

Hana a Jiří Vagundovi
Pekařská 18
Lužice 696 18
telefon: 728 557 664
e-mail: apartmanluzican@seznam.cz
www.luzican.cz
GPS: 48.8410517N, 17.0700172E

 

Vašim přátelům se u nás může líbit - ukažte jim tuto prezentaci na Facebooku. Děkujeme.